Implanturi Dentare

Spațiile edentate, adică acele spații unde nu mai există dinți naturali, pot beneficia de tratament cu implanturi dentare când condițiile sunt favorabile.

Implanturi Dentare restaurare implant dentar clinica dentara stomatologie timisoara clinica rugina

Etapele unui implant dentar

Prima etapă în reconstruirea funcționalității în zona edentată sau lipsită de dinți este inserarea unui implant dentar, adică cea chirurgicală.

După perioada de integrare a noului implant dentar sau chiar imediat, în cazuri favorabile, urmează a doua etapă, cea în care implantul va primi o coroană estetică și funcțională.

Before Image After Image
Implanturi Dentare restaurare implant dentar clinica dentara stomatologie timisoara clinica rugina (2)

Restaurări pe Implanturi Dentare

Readuc echilibrul atunci când dinții naturali lipsesc

Before Image After Image

Un dinte prezent pe arcadă, dar cu o distrucție importantă poate avea ca și soluție de tratament o coroană dentară. În schimb, atunci cănd dinții naturali lipsesc, respectivele restaurări protetice susținute de implanturi dentare pot fi o soluție optimă pentru restabilirea funcției masticatorii

Coroană dentară pe Implant Dentar

Planificarea atentă a etapelor planului de tratament ne ajută să stabilim cu precizie în ce moment și unde este necesar să inserăm un implant dentar, iar ulterior să modelăm țesuturile astfel încât rezultatele noastre să fie în total acord cu ce ne-am propus să obținem.

implant dentar clinica dentara stomatologie timisoara rugina
Back to top

Privacy Policy Settings