Miruna si Teodor P. – Iasi

Miruna si Teodor P. – Iasi

Miruna si Teodor P. – Iasi 150 150 Clinica Rugina

Toate cunoștințele acumulate pe parcursul fiecărui modul Full Circle ne-au ajutat să ne îmbunătățim și mai mult practica noastră stomatologică. Acum, în clinica noastră, aplicăm fiecare etapă învățată pe parcursul celor 4 module. Avem pacienți pe care i-am trecut prin fiecare etapă sau sunt în proces de finalizare a planului de tratament, iar satisfacția avută în urma rezultatelor este una de nedescris!

Cât despre curs în sine nu am decât cuvinte de laudă. Am legat prietenii, am evoluat inclusiv ca oameni, nu doar ca practicieni, informația prezentată este organizată coerent și bazată pe viața reală – unde stomatologia vine cu bune și rele, cu situații plăcute sau neplăcute.

Modul în care este organizat Full Circle (durata fiecărui modul, organizarea în sine, distanța dinte module, etc) îți permite să acumulezi eficient informațiile și să le poți pune în practică după finalizarea fiecărei etape. Astfel, până la următoarea întâlnire ai timp să te întâlnești cu diferite situații sau să apară întrebări pe care să le poți adresa la următoarea revedere.

Să nu mai spun că, atât de mult ne-a plăcut conceptul prezentat în Full Circle, încât am mai venit o dată la curs doar ca să ne asigurăm că nu ne-a scăpat nici o informație, nimic!

Recomand oricărui practician să participe la curs. Este prezentată o altă perspectivă a cum să abordăm stomatologia și sănătatea pacientului și îți deschide dorința de a avea rezultate din ce în ce mai bune și din ce în ce mai durabile.- Full Circle –

Back to top

Privacy Policy Settings