Simona – estetică dentară, restaurări din compozit, fațete dentare feldspatice

Simona – estetică dentară, restaurări din compozit, fațete dentare feldspatice 560 420 Clinica Rugina

Când viața îți zâmbește, zâmbeste-i înapoi!

Un citat celebru spune că “Viitorul aparține celor care cred în frumusețea visurilor lor”, iar noi credem că pasiunea și dorința de a munci sunt ingrediente indispensabile din rețeta îndeplinirii oricărui vis. Simona, pacienta noastră, este un exemplu de om pasionat și determinat care iubește să fie între oameni, să împartă cu ei bucuria de a cânta, de a trăi. Deși este în permanență la evenimente, concerte, studiouri de înregistrări, ea nu uită niciodată să își pună în evidență frumusețea nativă și să fie atentă la toate detaliile

simona estetica dentara restaurari din compozit fatete dentare feldspatice
simona estetica dentara restaurari din compozit fatete dentare feldspatice

În urma discuțiilor purtate și a analizei zâmbetului am decis că în cazul Simonei aspectul estetic poate fi augmentat prin corectarea diferențelor de culoare, corectarea formei, lungimii și volumului dinților frontali superiori și o ușoară corectare a axelor acestora. În urma validării estetice a formei finale, am trecut la etapa de preparare conservativă a dinților asupra cărora s-a intervenit minim invaziv.

Analiza funcțională ne-a determinat sa aplicam restaurări din compozit pentru echilibrarea ocluzală, iar pentru partea estetică am ales ca variantă de tratament aplicarea unor fațete dentare feldspatice. Un avantaj pe care ni-l oferă acest tip de restaurări se referă la faptul că au un grad estetic extrem de ridicat, iar transluciditatea lor permite ca aspectul final să fie unul natural.

simona estetica dentara restaurari din compozit fatete dentare feldspatice

Citatul de mai sus nu a fost ales deloc întâmplător, chiar dimpotrivă. Simona știe să se bucure de fiecare vis și muncește în permanență, se bucură de prezent, iar viitorul său este cu siguranță promițător. Îți dorim, draga noastră, să împarți bunătatea, bunăstarea și căldura ta cu cât mai mulți oameni de-a lungul carierei tale!!

simona estetica dentara restaurari din compozit fatete dentare feldspatice
Back to top

Privacy Policy Settings