Silviu – reabilitare orală, fațete, coroane, implanturi

Silviu – reabilitare orală, fațete, coroane, implanturi 1920 800 Clinica Rugina
zambet functional clinica dentara timisoara clinica stomatologie rugina

Un zâmbet frumos, perfect funcțional

Un zâmbet frumos, perfect funcțional

reabilitare orală complexă, fațete, coroane, implanturi, ortodonție, reconstituiri din compozit

Prin funcționalitate noi înțelegem obținerea unei stări de sănătate a structurilor naturale, masticație echilibrată și stabilitate ortopedică la nivelul articulației temporo-mandibulare.

zambet functional clinica dentara timisoara cabinet stomatologie rugina

Silviu a venit în clinica noastră după ce a avut numeroase extracții pe zonele laterale căutând soluții de tratament pentru situația care ii era actuală. În același timp ne spunea ca și-ar dori ca estetica zâmbetului său să fie îmbunătățită.

Restaurările finale au fost fixate adeziv sub izolare atentă cu sistemul de digă pentru rezultate predictibile în timp.

zambet functional clinica dentara timisoara cabinet stomatologie clinica rugina
clinica dentara timisoara stomatologie clinica rugina

După o analiză atentă a cazului său am decis că este nevoie de tratament ortodontic pentru a reuși să avem un start cât mai bun din punct de vedere protetic.

Asta s-a tradus prin faptul că am adus dinții într-o poziție care să ne permită să facem șlefuiri minime și să oferim restaurărilor finale un suport mult îmbunătățit față de ce am fi putut reuși în absența tratamentului ortodontic.

Am studiat situația inițială pentru a reuși să gândim soluțiile de tratament care să i se potrivească.

tratament stomatologic clinica dentara timisoara
clinica stomatologie timisoara zambet functional clinica rugina

Restaurarea în cazul lui Silviu a presupus o abordare complexă din punct de vedere medical pentru a-i putea reda posibilitatea de a mesteca normal și funcțional.

Ne ajută întotdeauna protocoalele clare pe care le folosim și planificarea în avans a pașilor pe care îi vom urma pentru ca traseul parcurs să fie unul predictibil și care să ne aducă exact rezultatele pe care ni le-am propus.

before after zambet functional cabinet stomatologie clinica dentara timisoara clinica rugina

Silviu are acum o masticație normală și echilibrată pe ambele părți pentru că dinții au o poziție corectă și pentru că li s-a redat prin tratamentul protetic forma care poate menține acest rezultat. Cel de-al doilea lucru pe care el și l-a dorit, adică îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului, a fost și el atins cu ajutorul restaurărilor integral ceramice.

Prin deschiderea pe care a avut-o în a urma pașii pe care noi i-am propus, am reușit să obținem maximul din conservarea dinților lui naturali.

zambet functional clinica stomatologie clinica rugina timisoara

Acesta este rezultatul nostru final: zâmbetul lui Silviu.
Funcțional, estetic, natural.

In cadrul clinicii Rugină, Silviu a beneficiat de urmatoarele tratamente stomatologice: reabilitare orală complexă, fațete, coroane, implanturi, ortodonție, reconstituiri din compozit

Back to top

Privacy Policy Settings