Nicolae – reabilitare complexă, protetică, implanturi

Nicolae – reabilitare complexă, protetică, implanturi 1920 900 Clinica Rugina
Nicolae reabilitare complexa protetica coroane dentare fatete implanturi dentare clinica dentara timisoara

Tratăm fiecare pacient așa cum ne tratăm apropiații

Tratăm fiecare pacient așa cum ne tratăm apropiații

reabilitare complexă, protetică, coroane dentare, fațete, implanturi dentare

Știi momentele acelea în care emoțiile pozitive sunt atât de intense încât cel mai natural lucru pe care îl poți face este să zâmbești larg?

Nicolae reabilitare complexa protetica coroane dentare fatete implanturi dentare clinica dentara timisoara stomatologie

Suntem ființe sociale, ne place să glumim cu prietenii, să vedem pe chipurile celor din jur bucurie, iar noi ne considerăm norocoși pentru că prin vocația noastră reușim să potențăm zâmbetele prin îmbunătățirea aspectului lor estetic.

Și oare ce zâmbete sunt mai calde și mai frumoase decât acelea ale celor dragi? Acesta este cazul domnului Nicolae Rugină, tata.

Pacienții care au uzuri dentare, reprezintă întotdeauna o provocare. Nu este suficient in aceste cazuri să tratăm doar simptomele de uzură, ci este imperativ să tratăm cauza care a dus la apariția acestora. De multe ori aceasta cauză este una de natură funcțională și necesită stabilizarea musculară și articulară.

Planificare restaurări protetice

Deși acest caz clinic este unul complex, una dintre provocările importante a fost restaurarea zonei frontale întrucât substanța dură dentară naturală a fost redusă considerabil.

A fost nevoie de un plan de tratament etapizat și foarte atent gândit pentru a obține un rezultat care să fie satisfăcător din punct de vedere estetic și cu adevărat funcțional.

Acest lucru a fost posibil cu ajutorul analizei ocluzale realizate la începutul tratamentului, pe baza căreia au fost luate deciziile cu privire la înălțimea, forma, poziția și volumul corect pe care trebuie să le aibă viitoarele restaurări pentru a recrea funcționalitatea normală.

Nicolae reabilitare complexa protetica coroane dentare fatete implanturi dentare clinica dentara stomatologie timisoara

Așa arată restaurările noastre după ce au fost fixate și ajustate corespunzător pentru ca ocluzia să fie una corectă. Pentru ca acest lucru să fie posibil, zonele laterale, adică dinții din spate au primit la rândul lor restaurările protetice potrivite având ca suport, acolo unde a fost posibil, dinți naturali, dar și implanturi dentare.

Nicolae reabilitare complexa protetica coroane dentare fatete implanturi dentare clinica dentara stomatologie timis

In cadrul clinicii Rugină, Nicolae a beneficiat de urmatoarele tratamente stomatologice: reabilitare complexă, protetică dentară, coroane dentare, fațete dentare și implanturi dentare

Back to top

Privacy Policy Settings