Felicia – reabilitare complexă, coroane, implanturi

Felicia – reabilitare complexă, coroane, implanturi 1920 900 Clinica Rugina
Felicia reabilitare complexa fatete coroane implanturi gutiera ATM clinica dentara timisoara

Integrarea zâmbetului în structuri anatomice sănătoase

Integrarea zâmbetului în structuri anatomice sănătoase

reabilitare complexă, fațete, coroane, implanturi, gutieră ATM

Detaliile fine fac mereu diferența. Există situații în care dacă privim superficial un caz, nu pare că ar exista probleme majore sau că e nevoie de un tratament complex.

Dar dacă privim în detaliu?

Felicia reabilitare complexa fatete coroane implanturi gutiera ATM clinica dentara timisoara stomatologie

În cazul Feliciei, dacă analizăm doar dintr-o privire putem spune că are niște dinți frumoși, gingii sănătoase, iar totul pare să fie în regulă. Problema intervine atunci când ea ne spune că prezintă dureri articulare, dar și uzuri ale dințior.

Pe lângă probleme dentare pe care în general le poți observa imediat, există probleme articulare care trebuiesc diagnosticate corect și tratate corespunzător pentru că, deși nu sunt vizibile, ele au un răsunet foarte puternic în timp atât pentru conservarea esteticii dinților, cât și pentru sănătatea articulației.

Tratarea problemelor articulare este crucială

Patologia articulară, este una complexă și se poate manifesta clinic prin dureri ale articulației, zgomote de diverse intensități la închiderea / deschiderea gurii precum și în timpul masticației etc.

Felicia, fiind la rândul ei un medic stomatolog care înțelege aceste concepte, s-a adresat special clinicii noastre pentru tratament. Ea a avut nevoie de gutiere de deprogramare musculară înainte de a ne apuca de partea de restaurări protetice, adică a fost nevoie ca
mandibula ei să ajungă într-o poziție corectă înainte de a ne apuca de tratamentele finale pentru a trata nu doar efectele (uzuri dentare), ci în primul rând cauza

Felicia reabilitare complexa fatete coroane implanturi gutiera ATM rugina clinica dentara timisoara

Rezultalul final de care ne bucurăm acum, este deosebit de estetic, dar are și pe o baza functională stabilă și corectă, ceea ce garantează predictibilitatea tratamentelor în timp.

Acestea sunt restaurările noastre după ce au fost fixate și integrate intr-o ocluzie corectă. Pentru ca acest lucru să fie posibil, zonele laterale, adică dinții din spate au primit la rândul lor restaurările protetice potrivite având ca suport, acolo unde a fost posibil, dinți naturali, dar și implanturi dentare.

Felicia reabilitare complexa fatete coroane implanturi gutiera ATM rugina clinica dentara timisoara before after

Am restaurat corespunzător volumul dinților astfel încât să mențină noua poziție corectă a mandibulei care a fost obținută în urma tratamentului cu gutiere pentru deprogramare musculară.

Pe lângă asta, am mai făcut modificări ale formei pentru a satiface dorințele estetice pe care Felicia le-a avut.

Felicia reabilitare complexa fatete coroane implanturi gutiera ATM clinica ruginadentara timisoara

In cadrul clinicii Rugină, Felicia a beneficiat de urmatoarele tratamente stomatologice: reabilitare complexă, fațete, coroane, implanturi, gutieră ATM

Back to top

Privacy Policy Settings