Daniela – reabilitare orală complexă, estetică, ortodonție

Daniela – reabilitare orală complexă, estetică, ortodonție 1920 802 Clinica Rugina
clinica dentara stomatologie timisoara clinica rugina zambet perfect

Face parte din natura ta să zâmbești!

Face parte din natura ta să zâmbești!

reabilitare orală complexă, estetică, ortodonție, fațete, incrustații, reconstituiri dentare din compozit

Zâmbetul este poarta prin care îți manifești trăirile interioare. Provine dintr-o emoție și dă mai departe emoție. E natural să fie așa. Armonizarea zâmbetului cu trăsăturile feței îți redă libertatea și încrederea de a zâmbi, de fiecare dată când simți.

plan tratament daniela clinica dentara timisoara stomatologie

Vreau un zâmbet mai frumos!“, ne-a spus Daniela atunci când a venit pentru prima dată în clinica noastră. Pornind de la dorința ei am început conceperea planului de tratament.

Pentru a maximiza conservarea țesuturilor naturale ale dinților ei am ales tratamentul ortodontic pentru a corecta poziția dinților.

tratament ortodontic zambet natural clinica dentara stomatologie timisoara
Before Image After Image

Astfel, singurii dinți care au fost preparați (șlefuiți) ultraconservativ pentru a primi restaurări indirecte, în acest caz fațete dentare, au fost cei doi incisivi centrali. Așa arată preparațiile minim invazive de care dinții au avut nevoie. Unde a mai fost necesar să întervenim, am ales să o facem prin a adăuga materiale restaurative fizionomice.

plan tratament daniela clinica dentara timisoara stomatologie zambet frumos
plan tratament daniela zambet natural clinica dentara timisoara clinica rugina

Rezultatul pe care l-am obținut a coincis exact cu ce ne-am propus prin planul de tratament: restaurarea funcției și armonizarea estetică, fără a uita de natural. Fațetele dentare în acest caz au fost create chiar de Daniela, care este tehnician dentar.

zambet natural clinica dentara stomatologie timisoara clinica rugina

In cadrul clinicii Rugină, Daniela a beneficiat de urmatoarele tratamente stomatologice: reabilitare orală complexă, estetică, ortodonție, fațete, incrustații, reconstituiri dentare din compozit

Back to top

Privacy Policy Settings