Daniela – fațete și coroane pe implanturi dentare

Daniela – fațete și coroane pe implanturi dentare 560 420 Clinica Rugina
Daniela coroane dentare fatete din compozit si coroane din zirconiu pe implanturi dentare clinica stomatologie timisoara clinica rugina

Perseverența și conștiinciozitatea fac echipă bună înspre rezultatul mult visat

Sănătatea înseamnă Libertate!

coroane dentare, fațete din compozit si coroane din zirconiu pe implanturi dentare

Drumul către zâmbetul pe care ți-l dorești nu este întotdeauna scurt, dar perseverența și conștiinciozitatea fac echipă bună înspre rezultatul mult visat. În definitiv, cu toții ne dorim să fim sănătoși, să zâmbim și să ne bucurăm de viață.

Daniela coroane dentare fatete din compozit si coroane din zirconiu pe implanturi dentare clinica stomatologie timisoara clinica rugina

La prima consultație am colectat datele inițiale ale Danielei pentru a putea privi obiectiv cazul ei și i-am ascultat cu atenție dorințele. Ea a venit la noi în clinică fiind aproape de încheierea unui tratament ortodontic, cu implanturi dentare inserate în anumite spații, dorindu-și ca totul să fie foarte bine după îndepărtarea respectivului aparat ortodontic.

Daniela coroane dentare fatete si coroane din zirconiu pe implant dentar

Știm deja că estetica este un aspect foarte important, însă
pentru a reuși să ne concentrăm în această direcție, avem nevoie să
readucem funcționalitatea. Cu ajutorul coroanelor provizorii din zona implanturilor dentare am reușit să modelăm corect gingia din jurul lor.

După ce țesuturile moi s-au vindecat și au ajuns la o formă satisfăcătoare am trecut la următoarea etapă, cea a amprentării pentru restaurări dentare definitive. Acest caz a avut un grad ridicat de dificultate, iar multe argumente medicale au fost cântărite pentru a obține funcționalitatea pe care ne-am dorit-o fără a compromite estetica.

Daniela coroane dentare fatete din compozit si coroane din zirconiu pe implanturi dentare clinica stomatologie timisoara clinica rugina

Ne-am dorit să obținem un zâmbet cu aspect natural intervenind minimal asupra dinților naturali. Da, cei patru incisivi centrali au rămas integri. Frumusețea și echilibrul în cazul Danielei au fost readuse doar prin echilibrarea zonelor laterale cu ajutorul unui plan protetic foarte bine gândit.

Daniela coroane dentare fatete din compozit si coroane din zirconiu pe implant dentar clinica stomatologie timisoara clinica rugina

Îți mulțumim pentru încredere și răbdare și te felicităm pentru consecvența ta! Acum te poți bucura liniștită de fiecare zâmbet, Daniela!

În cadrul clinicii noastre, Daniela a beneficiat de o transformare radicală din punct de vedere funcțional, dar și estetic, prin intermediul unor coroane dentare din zirconiu, fațete dentare din compozit și coroane din zirconiu pe implanturi dentare.

Back to top

Privacy Policy Settings