Dana – tratamente estetice cu fațete dentare

Dana – tratamente estetice cu fațete dentare 560 420 Clinica Rugina
dana tega tratamente estetice cu fatete dentare clinica stomatologie timisoara clinica rugina

Frumusețea a cunoscut de-a lungul timpului multe încercări de a fi definită

Zâmbetul, expresia fericirii

tratamente estetice cu fațete dentare

Frumusețea a cunoscut de-a lungul timpului multe încercări de a fi definită. Ce știm este că atunci când vedem simetrie a formelor, volumelor, armonie cromatică, creierul nostru interpretează ansamblul ca fiind frumos. Pentru Dana, ”frumosul” este important pentru că ea însăși activează în domeniul de ”Beauty” și înțelege foarte bine ce înseamnă armonia, estetica.

dana tratamente estetice cu fatete dentare clinica stomatologie timisoara clinica rugina (2)

O analiză atentă la prima vizită în clinica noastră ne-a arătat că Dana nu are probleme majore funcționale, astfel încât, atenția noastră se poate îndrepta în cea mai mare parte spre îndeplinirea dorințelor ei de ordin estetic.

tega dana tratamente estetice cu fatete dentare clinica stomatologie timisoara clinica rugina

Dinții naturali (foto sus) ai pacientei noastre au o culoare satisfăcătoare, sunt sănătoși, întegri, deci nu au nevoie de tratamente suplimentare.

Pentru a-i aduce la forma dorită, am realizat un mock-up (foto mijloc și foto jos), adică am testat forma viitoarelor fațete ceramice prin aplicarea unui material provizoriu. În această etapă ne putem exprima cu privire la forma sau volumul dinților, culoare și transparențele vor fi date de măiestria tehnicianului în etapa restaurărilor finale. Mock-up-ul ne ajută de asemenea să preparăm dinții ghidat minim invaziv, spațierile interdentare existente conferind deja spațiu aproape suficient pentru a ajunge la forma dentară dorită.

dana tratamente estetice cu fatete dentare clinica stomatologie timisoara clinica rugina

Formele ușor rotunjite ale dinților completează perfect tabloul trăsăturilor feminine ale Danei, iar culoarea aleasă este în deplină armonie cu cea a dinților ei naturali.

Dana a beneficiat in cadrul clinicii Rugina de tratamente estetice cu fatete dentare

Dana a beneficiat in cadrul clinicii Rugină de tratamente estetice cu fațete dentare

Back to top

Privacy Policy Settings