Full Circle Reabilitare orala completa clinica rugina dr alex rugina

Full Circle – Reabilitare Orală Completă

Povestea

Medicina dentară restaurativă a fost întotdeauna pasiunea mea. Pot spune că nu eu am ales această ramură, ea m-a ales pe mine. Am realizat devreme că satisfacția nu este oferită doar de rezultatul final, ci și de parcurs. complexitatea favorizează creativitatea.

Când avem certitudinea unui diagnostic precis, un plan de tratament cu obiective clare și știm cele mai bune metode de a atinge aceste obiective, reabilitările complexe devin o plăcere.

Imaginați-vă confortul pe care ni-l poate oferi faptul că orice caz avem în față, putem ști și ajunge la cea mai bună variantă de tratament.

Full Circle este un curs de Reabilitare Orală Completă la finalul căruia deciziile terapeutice vor fi luate ușor și logic, tehnicile de tratament vor fi clare, rezultatele vor deveni predictibile și, bineînțeles, confortul operator va crește. este alcătuit din 4 module echilibrate ca și materie, include hands-on, live-op, teme de casă și discuții, separate de câteva săptămâni între ele, astfel încât informațiile dobândite să poată fi aplicate clinic.

Module Full Circle – Reabilitare Orală Completă

Galerie Foto Full Circle – Reabilitare Orală Completă

Timișoara, Gheorghe Doja 23

Modulul 1: 14, 15, 16 Martie 2024
Modulul 2: 5, 6, 7 Aprilie 2024
Modulul 3: 26, 27 Aprilie 2024
Modulul 4: 16, 17, 18 Mai 2024

 

Tarif:
1200 € / modul x 4 = 4800 € + TVA
Pentru cursanții Structure se scad 300 €
Pentru cursanții Adhesion se scad 500 €

Back to top

Privacy Policy Settings