Cursuri medici stomatologi dr alex rugina clinica rugina clinica dentara timisoara

Cursuri Dentare

Din dorința de a împărtăși viziunea noastră asupra stomatologiei au luat naștere Cursurile dentare pentru medici stomatologi. Ne oferă o bucurie enormă faptul că putem contribui la dezvoltarea stomatologiei din România și nu numai.

Testimoniale

Informatia prezentata in curs mi s a parut foarte clara si simplu de inteles pentru mine la momentul acela, fiind incepator in ale stomatologiei adezive. Organizarea impecabila, nimic de reprosat, iar cunostintele acumulate in acel curs au servit drept baza pentru constructia mea ca medic stomatolog in urmatorii ani. Cu siguranta e un curs ce merita recomandat oricarui medic care vrea sa inceapa sa foloseasca protocoale adezive. – Structure si Adhesion

Cristi N - Bucuresti

Buna! Cursul adhesion mi s-a părut foarte bine structurat si organizat si mi-a oferit o perspectiva noua. Cu siguranța recomand mai departe atât Adhesion cât si Structure si voi reveni pentru restul cursurilor – Adhesion

Hermina U.

Toate cunoștințele acumulate pe parcursul fiecărui modul Full Circle ne-au ajutat să ne îmbunătățim și mai mult practica noastră stomatologică. Acum, în clinica noastră, aplicăm fiecare etapă învățată pe parcursul celor 4 module. Avem pacienți pe care i-am trecut prin fiecare etapă sau sunt în proces de finalizare a planului de tratament, iar satisfacția avută în urma rezultatelor este una de nedescris!

Cât despre curs în sine nu am decât cuvinte de laudă. Am legat prietenii, am evoluat inclusiv ca oameni, nu doar ca practicieni, informația prezentată este organizată coerent și bazată pe viața reală – unde stomatologia vine cu bune și rele, cu situații plăcute sau neplăcute.

Modul în care este organizat Full Circle (durata fiecărui modul, organizarea în sine, distanța dinte module, etc) îți permite să acumulezi eficient informațiile și să le poți pune în practică după finalizarea fiecărei etape. Astfel, până la următoarea întâlnire ai timp să te întâlnești cu diferite situații sau să apară întrebări pe care să le poți adresa la următoarea revedere.

Să nu mai spun că, atât de mult ne-a plăcut conceptul prezentat în Full Circle, încât am mai venit o dată la curs doar ca să ne asigurăm că nu ne-a scăpat nici o informație, nimic!

Recomand oricărui practician să participe la curs. Este prezentată o altă perspectivă a cum să abordăm stomatologia și sănătatea pacientului și îți deschide dorința de a avea rezultate din ce în ce mai bune și din ce în ce mai durabile.- Full Circle –

Miruna si Teodor P. - Iasi

Hello, dragii mei! Încep prin a va mulțumi pentru această experiență minunată.
Informația primită la curs a fost clară și obiectivă, fiind structurată în asa manieră încât conceperea unui plan de tratament să nu ne ridice probleme, indiferent de complexitate cazului.
Cursul a fost structurat în 4 module, ce au inclus o parte teoretică, cât și hands-on, Alex reușind, astfel, sa ne prezinte un workflow predictibil, intuitiv, gata de pus în aplicare în cabinet.
Recomand cursurile ținute de voi tuturor celor care mă întreabă “Cum a fost la curs? Merită?” Clar, merită!

Cristina P

!De obicei la cursuri mergi,asculti si taci!Pentru mine cursul ADHESION a insemnat mai mult decat atat!Pe langa informatile cursului totul se pune in practica la curs si asta mi-a placut!Ma bucur ca am invatat practic corect cum se fac anumite manopere si apreciez rabdarea domnului profesor care verifica fiecare cursant!Cursul mi-a usurat munca in cabinet si mi-a dat mai multa incredere in mine!Recomand cu incredere colegilor acest curs!

Corina D

Cursul STRUCTURE a reprezentat un pas spre dezvoltare in cariera mea. Informatia primita la curs a fost vasta si foarte bine structurata, iar explicatiile domnului dr. Rugina au satisfacut toate curiozitatile noastre. Punand in practica lucrurile invatate la curs, tratamentele protetice au fost de o calitate superioara. Am recomandat cursul colegilor mei, si voi face acest lucru cu drag in continuare. Multumim

Bianca

Buna ziua. Informatiile prezentate la curs au fost de mare ajutor in practica de zi cu zi. Pentru mine, personal au fost multe informatii noi, iar stilul de abordare a cazurilor a fost unul ne mai intalnit . Pot spune ca s-au deschis noi cai spre reusita. Despre organizare nu pot spune decat un singur cuvant “ extraordinar”. O echipa frumoasa, plina de energie si foarte atenta la toate detaliile!. Da, recomand cu mare drag oricarui coleg sa treaca prin aceasta experienta atat pentru informatiile primite cat si pentru cunoasterea unor oameni minunati! – Full Circle si Structure

Sorin N – Sebes

1. Informația a fost concisa și foarte ușor de urmărit.
2. Cursul a fost foarte bine structurat, însă mi ar fi plăcut sa pot aprofunda partea practica a cursului.
3.M au ajutat foarte mult astfel încât imediat după participarea la acest curs am avut posibilitatea sa pun și în practica.
4. Cu siguranță, defapt am și recomandat deja câtorva colegi.
Mulțumesc frumos întregii echipe

Dilan D. - Timisoara

Să particip la curs, a fost una din cele mai bune decizii luate vreodată! Realizarea planurilor de tratament în cazul reabilitărilor mari au devenit mai puțin stresante, mai structurate, ştiu cum să ajung la rezultatul pe care îl doresc. Mai am cale lungă până mă ridic la nivelul propriilor aşteptări, dar am acel “cum” care, deşi după un rezidențiat in protetică, îmi lipsea.

Modul în care informația a fost structurată, cred că a fost puctul forte a cursului! O claritate deosebită a adus live op-ul, dicuțile cu Alex, colegii lui şi cursanți atât în timpul petrecut în clinică cât şi la evenimentele organizate seara.
Recomand!!!!!!

Isabela T - Oradea

Multumesc, a fost o experienta unica in care s au imbinat teoria cu practica, informatiile primite au fost valoroase si da, am recomandat cursul impreuna cu Clinica Rugina per total. Multumesc pentru experienta

Laura M

Experiența participării la cursul ADHESION a reprezentat o borna importantă in cariera mea, deoarece a fost momentul in care toate necunoscutele cu privire la restaurarile ceramice și-au găsit răspuns.
Am venit la curs cu multe întrebări, dar am plecat cu lămuriri si dorința de a transpune informația in practica.
Organizarea a fost ireproșabila si impresia generală a fost aceea ca fac parte dintr-un grup de prieteni.
Desigur ca as recomanda oricărui coleg sa participe, de fapt am facut-o deja de cate ori am avut ocazia.

Vlad

Informația prezentată la acest curs a fost ca un carusel fascinant al cunoașterii dentare! Alex, ne-a împărtășit cu generozitate secretele sale bine păstrate în domeniul proteticii dentare și esteticii, lăsându-ne cu gura căscată și creierul plin de cunoștințe prețioase. Prezentările sale, pline de detalii tehnice și exemple relevante, au făcut din învățare o adevărată distracție stomatologică. Informațiile au fost digerate cu ușurință, lăsându-ne să ne simțim ca niște adevărați magicieni ai zâmbetelor perfecte

Sorin S, Cluj Napoca
Back to top

Privacy Policy Settings