Amalia – estetică, fațete, coroane dentare

Amalia – estetică, fațete, coroane dentare 1920 900 Clinica Rugina
Amalia estetica dentara fatete dentare coroane dentare

Un zâmbet potrivit caracterului meu

Un zâmbet potrivit caracterului meu

Estetică, Fațete & Coroane dentare

Pentru o persoană cu o fire tonică, energică și dornică să împartă energie pozitivă prin zâmbetul ei, este foarte important să o facă dezinvolt. Dorința pacientei noastre a fost una cât se poate de simplă atunci când ne-am întâlnit pentru prima dată: un zâmbet mai frumos!

Amalia estetica dentara fatete dentare coroane dentare discromie

Discromia, adică schimbarea de culoare a dinților naturali poate reprezenta o reală provocare atunci când vine vorba de restaurări estetice.

Fatete dentare & Coroane

Armonia și echilibrul estetic au fost redate ca formă și culoare prin intermediul a doar patru piese protetice: două coroane dentare și două fațete dentare cu grosime minimă, conformă cu preparația dintelui.

Fixarea adezivă face ca piesele protetice, deși extrem de subțiri, să facă corp comun cu dintele natural și să devină foarte rezistente.

Amalia estetica dentara fatete dentare coroane dentare

Estetică dentară ridicată

Acum Amalia beneficiază de un rezultat potrivit caracterului ei pozitiv și energic, un motiv în plus care ne face sa ne bucurăm atunci când o întâlnim.

Amalia estetica dentara fatete dentare coroana dentara

In cadrul clinicii Rugină, Amalia a beneficiat de urmatoarele tratamente stomatologice: estetică dentară, fațete dentare & coroane dentare

Back to top

Privacy Policy Settings